NWT S Agua Bendita Palenquera Tropical Fruit Sexy Bead One -Piece baddräkt 284
 
NWT ny 750 ADRIENNE LANDAU merlot färg rävpäls kvinnoväst Sz M 6 8 10  
 
MAX MARA COTTON MULTIFärg kortFLÖDSFLÖTTER SZ 8

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Lace Crochet Patchwork DressFOXEY Skiftar 704068 Blå 38

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
198 Lilly Pulitzer Abigail Sea Jewels Motoröd Print Zip Front Shift Dress


Lämna en intresseanmälan
GUESS Ladies Stretch kjol A - Line W81520 Randy ny Storlek XS
nyA Anthropologie Fina Plum maska Eyelet Fit och Flare glida Dress 12 NWT 198
Cinq a sep dress
Adrienne Landau Kanin Fur Kort Vest Burgundy Merlot Storlek små S
lyx Dress bäst Stretch nyA Damer Knight Dress Bodycon l72 2019 Kvinnor Dress S M

Komplett och unik utbildning

tröja 554562 blå 2

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

S t John \\65533;; Santana Knit Pencil kjol (10) \\\\\\\\\\\\\\\923;
Lystringa, FASHIEN Herregud Herregud RARE årgång Treasure 2 pc European ENSEMble Amazing oo lala
Ny Hudson Jeans kvinnor Nico Midrise Super Skinny svkonst Coated Ankle Jeans Sz 24
148 NWT fri människor Szel leende Som du mänar STRPE bilDIGAN SWATER storA COMB
Rag och Bone Navy Pinrande Lexington Blazer

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
NWOT 165 Aritzia Gruppen av Babaton Elmira tröja Wool Alpaca Blogger Fave

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
En riktig pälsrock för kvinnor.Italiensk årgång Designer Fur Coat Fabrizio Corsi
Vin röd Slim Fit Ladies bussiness Suit Formel kvinnor Office Uniform Style 2 bit

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Teyskens teori Dysiglidas klänning storlek US 0
Fritt folk Mes Demoisles Sarina Dress NWOT 365 ECRU SZ 38 US 6
Barneys ny York kvinnor röd Wool Blazer 4

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Miss Me Mid Rise Easy känga Woherrar Jeans Plus Storlek 34
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • A.L.C Tulum Ribbed Flounce Hem Dress gul Mustjärnad Sz M A10760FMara Hoffman Fractals Two piece Bikini baddräkt Sz M Strappy 50 UV (K25)Katwise inspirerade Zsuszi Upcycled tröja Coat
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Inte riktigt Paisley Athletic skor
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.ny ALO Yoga High Wait VAPOR Leggings M Hunter grön Camofauge 128
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
PAIGE Woherrar Skinny Jeans Hoxton Ankle Peg Pant Hazen storlek 23. 179

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Roi kvinnor Cashmere Ribbed Knit Pulver Swearer Heather grå Storlek Medium. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Sxi 2580 Roberto Cavali Knee längd kjol bspringaa läder Storlek 40 NWT 725

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatDesigner Maxi Dress Tropical Floral Energetic Peach grön på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Ermanno di ermanno scervino kvinnor kappa nio blå feb

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

NWT Lilly Pulitzer Layri Masterpiece guld Metallic Palm Down Puffer Vest XS 278

nyA BBG MAX AZRIA MINT grön CO AZRA MedaLLON PRINT NFG6P288 M802 DRESS SZ S

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen