Rag och Bone High -Rise Metallic Ankle Skinny Jeans, Storlek 30, NWT 250.00
 
Abito kvinnor 5rue svkonst 1843 autunno inverno 2018 19  
 
Eileen Fisher kvinna 228 Organic Linen -Crepe Shimmer Long bildigan blå Sz 1X

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

SWER MOD FÖR SEVENTY KVINNOR.MT1604 blåAnne Cole 178 Amethyst djur Print Out baddräkt

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
SEJOUR nyA grå BLAZER kvinnor PLUS 20W 20 2X Arbete med karriärer Bär NORDTROM
Blåa korta skjortärmar, luddig blåffjumper, stickad topp SuperTanya
Brandmärke Unique kvinna Pants Elegant Flax multiFärgöd - 58d2
S' MAX MARA, Wool Blend Coat in Navy blå, Storlek 12 US, 14 GB, 42 DE, 46 IT
bilLISE Knit 100% Cotton tröja Crochet Boho NWT RV 325 Amazing Storlek stor L

Komplett och unik utbildning

Av Alina Ladies Dress Pkonsty Evening Dress Mini Dress strand Dress 34 - 38 ;B772

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Autentisk EtroPrinted Crepe Blazer Multifärgad 8 US 44 IT
Ermanno Scergno bspringaa Wool Knit bildigan tröja
Färgrika, handgjorda, S,M,L badkläder, bikini, badbyxor,
nyA DROME Metallic guld According Pleed A -line Lambskin mjuk läder kjol S
kjol 3 4 Slive 2 Pcs Suit mode blast utskrift Dress Sz

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
bile Baseboll Stitched bildigan

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Krueger Dirndl Mini Dirndl 2tlg.50cm linora blå
Giorgio Armani Couture årgång broderad av ren präriekjol

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Kvinnlig ren Silk Fragrant Cloud Yarn Kinesisk grönikal Collar Bty15
BNWT SANDRO Petunia Floral Print Silk Dress Storlek 1 (XS S)
180 ale av alessandra Monokini S. NWT

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Gv1389 Manila Grace kvinnor s Kläs s bspringaa Woherrar bspringaa Dress
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Maison Mkonstin Margiela Wool Coat UK10 IT42 NEWDES PRES tröjas 160600 blå SAv vit Sky blåborder Tussar Silk Saree Sari Indian Ethnic Original 199a
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • ny WILDFOX Long Sleve Letterman tröja (XS) 185
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.ANTHOny THOMAS MELILLO SILK BLEND BATvinge HENLEY IVORY SWEATER S. M 295
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
NWT 458 Tory Burch Laurence Scrapbok Print Shirt Dress Silk Stretch Knit -XL

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på nyA Patagonien kvinnor Better tröja 1 4 Zip Pullon Sz XS Klassisk flotta. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Desigual bildigan - tröja kvinna jers gardenia 18 wjf 73

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatNWT Piazza Sempione Kvinnor bspringaa Blazer 44 Italienska på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

LANVIN Hiver 2004 Ivory Cashmere och Satin Layeröd bildigan tröja Set m

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Fontana 2.0 Clothing kvinnor Coat grå 83164 Moda 1

NWT MISS ME kvinnor MS504T228 Mid Rise Straight Triangel Denis Jeans 30 X 33.5

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen