NWT PAIGE Sz23 JIMY JIMMY Pojkvän SKINny -STRETCH JEANS QUNNLEY tillintetgjord
 
K -way jaques plus Magenta -Vuxen och bebis  
 
STA JOHN KNIT STUDIER NOVELTY KNIT LAVENDER EVENINGING KOLLEKTIVITET SUIT SZ 4

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Dubbelbröstad woolbland Winter Slim URWEAR RANGkänga plys1x -10x (16 -52)G437Diesel DE -JULY 0DAME 01 Kleid Dress kvinnor RRP

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
kvinnor ny Arcteryx Gamma SL Hybrid Pants Storlek 6 Färg Iron Anvil


Lämna en intresseanmälan
TORRAZO kvinnor tröja 606303 grå
Isländsk ylletröja för kvinnor
Diane von Furstenberg'flygagat 'Skriv ut A -Line kjol Storlek Medium ny Herregud
Autumn Cashmere Ivory tröja Woherrar XS Oversead Over the Moon NWOT 350
Wildfox kvinnor Diet Coke Lou Knight mjuk tröja vit Storlek M RRP BCF81

Komplett och unik utbildning

DVF Diane von Furstenberg Karin Klänning i Cherry - NWT Storlek 10

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Treadmyll Belts värld Body Science B11 Treadmyll Belt Ersättande
CYNTHIAROWLEY KVINNORS 100% 2 -PLYCHASHMHERE HOODED SYDERStorlek XS (S M) NWT
Drar tröja 116347 Blå 2
Krizia Cape Färg Beige Camel Wool
NWOT Eileen Fisher kvinnor Texturöd Organic Cotton öppna bildigan Storlek SP

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
Tribal Woherrar mjuk Twill Bi -Stretch Slim Leg Pant

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
LANDS SLUT Plus Storlek 26W Vicuna Wool bil Coat NWT 239
Anthropologie Oleander Dress by Postmark kvinnor Storlek 12

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
YNGAL AZROUEL RUNway SS 2016 Dress oss 4 sålda MSRP 2900
Ny designer — Vit Cotton Gauze Lace Boho Romantic Tiröd Peasant Dress L XL
(NWOT FRIA mänNISKOR SAYLOR LEONDRA MINI LACE DRESS SZ L)

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Fysisk attraktion lila Vest och Crop Pant Set 6X NWT
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Peruansk länk Cape Poncho röd Alpaca Fur Sbilf fäst vid Tasseled kvinnor One StorlekSexiga röd Long Mermaid Crystal Slevelös Kvällsfest Formal Pkonsty Kläder Bal GownRen Khadi MultiFärg Sari Ikat Ethnic Saree blus Indian kvinnor mode 183a
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • ny 400 REBECCA TAYLOR KARINA Eyelets klänning Storlek 0 Vit
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.VTT TkonstAN Plaid TAFFETA TULLE Strapless BASQUE WAIST Tiröd Dress 12 Pantagis
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Miraklesuit En bit Olive grön och Lime Utskriftsstorlek 12 detaljhandels 164

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på gratis människor Cream Ivory Sada Bohemian Maxi Dress stor L 198 NWT ny. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Av Alina kvinnor 2 -Divider Leisure Suit Sweatshirt Jogging Suit Eyets röd XS -M

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatKAREN MILLEN EMBROIDERAD bilDIGAN KLASSIG elegant SZ 2 på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Steffen Schraut Kvinnors pullan Sz.40 Grå Merino Wool Rhinestones Np 239 Ny

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

198 TORY BURGH HALTER EN PIECE SWIMSUIT storLEK M medium blå

Richard Kravetz Jumpovery Blazer vit Pants Kent Collar Lace

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen