Bollyträ stil Fullt stympad, broderat pkonsti Bär Gown, fri transport till USA
 
kvinnor päls från 100% Wol With Fox Fur Hood Slieves (Storlek 38 -40)  
 
Fox Fur Collar på Long läder Belted Trench Coat med årgång Storlek 10

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Min tvilling Twinset Knight Dress blå, gul Stripes med Petticoat for kvinnor my t tBetsy och Adam kvinnor grön One Shoulder Knee -längd Pkonsty Dress 6 BHFO 3374

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Sanctuary tröja Coat Storlek små NWT Champagne


Lämna en intresseanmälan
St John Knits Sport Milano Knit med Paillettes tröja Met blå Sz Petite NWT
David Meister Gown Woherrar 2
Obrandad sequin En sjöjungfrus långa bodycon -högtid Gown Evening Occurant dress
fridomsday kvinna Andromeda 24893 -42334 Autumn Winter 2019
NWT bgmaxazria Fur Collar Woolcoat

Komplett och unik utbildning

USA S storLEK 10 lyx nyA guldEN USA RACONON FUR LADY HOODIE STROLLER FRIA FkonstYG

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

nyA blåMARIN SWAROVSKIS CRYSTALS ZEBRA FRUNGE WOL bilDIGAN DET.44
NWT BRUNELLO KUCINELLI Beige Cotton Blend Cable Knight tröja Vest Storlek S 1375
NEW fri människor ANTHROLOGIE KÄRLEK SAM Dress Sz S - ORIG 395
TORRAZO kvinnor tröja 649549 Blå
Prada Lambskin läder Pants Storlek Medium 6 Efurs4less

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
6 Shore ROD AV POOJA RAIN SKOGS EN PIECE SWIMSUIT VITE MULTI MEDIUM 151

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Förbättrad sommar i Cheongsam Kvinnlig kinesisk stilklädsel Retro Longslåda4
Jovani JN67753 Kvällsmatch, LÅGA PRICE GARANTED, ny Äkta Gown

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Emilio PUCCI Silk Jersey kvinnor Dress Sz 42 ny med taggar US 8 F 38
Mink Pelt Skin naturligt bspringaacross Färg Köppnahagen Fur Trödje Storleken (nr.119)
J Besättning kvinnor City Coat Färg Spectrum röd Storlek 4

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Boden Storlek 12 Navy blå With Peach Lining Cotton Long Peacoat
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Cinzia Rocca Icons Wool & Cashmere -Blend Coat Woherrar röd 6Eileen Fisher kvinnor bspringaa Blazer MIGIGI av YULIYA RAQUEL, JACQUARD COAT PLUS Storlek, USA - 18
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Gv2899 Voltage Knit kvinnor s bspringaa Woherrar bspringaa Jersey
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Liz Claiborne kvinnor Brillågs Brillågs Brillågstone, Liz Claiborne kvinnor Brillågs BrillågsStorlek
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
NWT TORY BURGH FELIZ SUU STRIPE BIKINI SWIMSUIT M MEDIUM SFS

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på NWT Haute Hippie kvinnor röd Casual Dress S. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Taupe Shearling Coat med lädertrim

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultat 89 Athleta kvinnor chaturanga träningstights Storlek XX T Ny på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

J Crew Jeans Classic Flare Dark blå Wash Denis Pants kvinnor Storlek 28 Ny

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Bara Cavali 100% Silk Burgundy Woherrar Mini kjol US S IT 40

Cashmere Lamberto Losani kvinna Knitwear kläder bildigan

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen