425 ZIMMERMANN Melody Wrad Long Dress (Storleks 0,1,2)
 
Smyckets ändringaar Skiljer 221672 Beige 38  
 
nyA BBBGMAXAZRIA OFFICIELL RAWAN COLD -ShoULDER SHIRT DrödS WWWR65L28 M942A SZ XXX

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

varm Sale kvinnor Pants Suits Slim Fit Wine röd kvinnor Tuxedos Peaked Laple SuitsPlaid kvinnor Trench Coat Turn Down Collar Singel Bröst Windbreaker Outwear Sz

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Teori Kläder 535900 Blå S


Lämna en intresseanmälan
Burgundy Satin A -line Bal klär sig Long Evening Pkonsty Gown Off Shoulder Formal
NWT Shopbop dRa Nathalia Stripe Dress Sz XS - ORIG 155
Zara Jewel Button Blazer CORAL - 7691 634
Georgio Armani kjol Suit set Storlek 4 Made in ny with Tag Orig.Tack.
Muslöj kvinnor Cherry Bead Split Front A Line Long Denis kjol blå Storlek IT 40

Komplett och unik utbildning

NWT KATHERINE Gråkolprojekt Gravitas Dress SZ 8 RTL 275

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Rekommand kvinnor Designer Pearl Button Wool Tweed Coat kjol Suits 2Pcs Formal
NWT 7 för alla människor Slim Trouser Jeans 27 Dark blå Wash JU0376761C Classi
Agent Provoceur kvinnor Front Strap Bikini Top gul Storlek S
DIANE von FURSTENBERG DVF (”65533 ”);65533;VERBENA ”FLEX5533;”; SH -553333; Maxi Dress Sz 6
Y's Wool Gabardine Straight kjol Storlek 3 (K -71394)

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
Kunst Und Magie Hippie Goa Nepal bildigan med Fleece Lining

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
NWT Tahari ASL Woherrar Crepe kjol Suit with Beading, Storlek 4P
441 ZADIG &VOLTAIRE LEA CO DIP DIE SWEATERM MEDIUMPARM

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
2019 African Fantastious Beaded Evening Dress Champagne Sekined Split Prom Gown
kvinnor Denis Drop Crödch Casual Harem Pants Loose Ripped väskage Jeans Trousers
Chanderi traditionell allokeringa genom att väva Saree sari sari indiskt etniska pkonsti bära 825

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Anthropologie Boutique Dress 10 tulle Navy blå Floral Embroideröd Fit Flare ny
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Rag &Bone tröjas 949201 MultiFärg SLoewe kanin charm 12907T40 Turquoise - AutentiskNWOT Eileen Fisher Skinny Ankle Organic Cotton Jean i vit - Storlek 10 Petite
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Ny BRUNELLO CUCINELLI Kvinnlig bspringaa bomullsblandning Casual Pants Storlek 6 42 995
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Kvinnlig Cache's 2 -sidiga klädnad av fuchsia satin sz 2
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
NWT ST JOHN CASHMERE 100% Cashmere tröja Top S

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på grön COAST Yachting Outfits Merino Wol Ultra lila bildigan, storLEK M. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

NWT Spell och Eglidasnne -pjäsen, mjuk och bekväm klänning.liten

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatBeaded One Shoulder Evening Dress Sexy Mermaid Pkonsty Celebrity Prom Gown på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Cynthia Rowley Brocade Bonfire CroppedPkonsty middagsbyxor sz6

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Liu Jo Dress kvinna lila F18140T9832 71842

NIKE VICTORIA AZARENKA BrödTSPUNKT CRISP vit Dress L LARGE NW SPLASH AV KOLLER

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen